Δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα με αγορές άνω των 50€ | 10% OFF στην 1η σου παραγγελία (με κωδικό: FIRSTORDER10)
Πολιτική Αλλαγών / Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ 

 Για ΑΛΛΑΓΗ (μη ελαττωματικού προϊόντος) επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής.
Ελλάδα: 5-8€ εάν το στείλετε με την ACS courier και χρέωση στο λογαριασμό μας.Ειδικά σε περίπτωση που η αγορά σας είναι μεγαλύτερη των 50€ επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα επιστροφής τρία ευρώ (3-5€) . 
Εξωτερικό:Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.

Η προθεσμία ΑΛΛΑΓΗΣ λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. 
Κάποια προϊόντα σε ειδικές προσφορές ή clearances μπορεί να έχουν επισημανθεί ως ‘μη επιστρέψιμα’ και δεν ισχύουν τα ανωτέρω. 
**Σημειώστε ότι οι αλλαγές γίνονται πάντα στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος,δηλαδή στην τιμή που έχει το προϊόν την ημέρα που πραγματοποιείται η αλλαγή.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

 Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 3 (τριών) ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μπορείτε να ενημερώσετε την εταιρία μας   στέλνοντας Email στη διεύθυνση:  sales@metallofashion.com

Η εταιρία μας θα σας επιστρέψει την πληρωμή που έχουμε λάβει από εσάς με τραπεζικό έμβασμα, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής. 
Ελλάδα: 3-5€ εάν το στείλετε με την ACS courier και χρέωση στο λογαριασμό μας.Ειδικά σε περίπτωση που η αγορά σας είναι άνω των 50€ και δεν είχατε χρεωθεί μεταφορικά θα σας αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής/επιστροφής (5-8€). 
Εξωτερικό: Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπρόσθετα έξοδα για την επιστροφή αυτήν παρά μόνο τα μεταφορικά έξοδα. Τα έξοδα αποστολής που τυχόν καταβάλατε δεν επιστρέφονται. 
Η πίστωση γίνεται χωρίς καθυστέρηση,συνήθως σε 2-3 ημέρες και σε κάθε περίπτωση εντός 7 ημερών από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων προς επιστροφή. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι: 

  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
  • Να μην είναι λερωμένο,φθαρμένο ή ξηλωμένο.
  •  Να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. 
  • Να επιστραφούν όλες οι αποδείξεις και τα παραστατικά που το συνόδευαν.

Όλα τα είδη θα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά. 
**Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται πάντα στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος,δηλαδή στην τιμή που έχει το προϊόν την ημέρα που πραγματοποιείται η επιστροφή.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ 
Στα γυαλιά ηλίου και σε κάποια προϊόντα σε ειδικές προσφορές ή clearances που μπορεί να έχουν επισημανθεί ως ‘μη επιστρέψιμα’ δεν γίνονται αλλαγές και δεν ισχύουν τα ανωτέρω. 
H έδρα της εταιρίας μας είναι:
METALLOFASHION
Φωτεινή Αφεντάκη
Γεωργούλη 1,Καλαμάτα 24100
Ελλάδα
Τηλ.+30 27210 97732

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

  Η εταιρία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δε θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. 

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε, εντός 7 ημερών από την παραλαβή, επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2721097732 ή στο e-mail sales@metallofashion.com, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, το νέο προϊόν θα σας σταλεί χωρίς οποιαδήποτε επιπρόσθετη επιβάρυνση. 

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε: για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ ένδυσης μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή/και την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή.