Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 80€ (Ελλάδα) | 10% OFF στην 1η σου παραγγελία (κωδικός: FIRSTORDER10)
10% OFF στην 1η σου παραγγελία (κωδικός: FIRSTORDER10)
Δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα με αγορές άνω των 50€ (Ελλάδα)
EnglishFrenchGermanGreek

Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών

HomeΠολιτική Αλλαγών και Επιστροφών

Αλλαγές

Για ΑΛΛΑΓΗ (μη ελαττωματικού προϊόντος) ,στέλνετε το δέμα σας με ACS και χρέωση παραλήπτη .Το κόστος είναι 5€, το οποίο θα υπολογιστεί στην αλλαγή σας .
 
Εξωτερικό: Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.

Η προθεσμία ΑΛΛΑΓΗΣ λήγει μετά την παρέλευση 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. 

Σημειώσεις:
1. Κάποια προϊόντα σε ειδικές προσφορές ή clearances, μπορεί να έχουν επισημανθεί ως ‘μη επιστρέψιμα’ και ως εκ τούτου δεν ισχύουν τα ανωτέρω. 
2. Οι αλλαγές γίνονται πάντα στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος, δηλαδή στην τιμή που έχει το προϊόν την ημέρα που πραγματοποιείται η αλλαγή.
3. ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ BLACK FRIDAY, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές

Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση Πώλησης εντός 5 (πέντε) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το δέμα σας .
Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητο να σταλούν: 

 • Η φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη 
 • Τα έγγραφα που συνοδεύουν το είδος  (δελτίο αποστολής, απόδειξη πώλησης) 

Για επιστροφή στέλνετε το δέμα σας με ACS και χρέωση παραλήπτη .Το κόστος είναι 5€, το οποίο θα αφαιρεθεί από την επιστροφή σας . 
Εξωτερικό: Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπρόσθετα έξοδα για την επιστροφή παρά μόνο τα μεταφορικά έξοδα (αποστολής & επιστροφής). Τα έξοδα αποστολής που τυχόν καταβάλατε δεν επιστρέφονται. 

Η πίστωση γίνεται χωρίς καθυστέρηση, συνήθως σε 2-3 ημέρες και σε κάθε περίπτωση εντός 7 ημερών από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων προς επιστροφή. 

Σημειώσεις:

 1. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται πάντα στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος, δηλαδή στην τιμή που έχει το προϊόν την ημέρα που πραγματοποιείται η επιστροφή.
 2. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες υπολογίζονται από την ημέρα παραλαβής της αρχικής σας παραγγελίας. Δε γίνονται επιστροφές χρημάτων σε προϊόντα που προέρχονται από αλλαγές ή εκπτωτικά κουπόνια αλλαγών και σε εκπτωτικά προϊόντα των επίσημων χειμερινών/θερινών εκπτώσεων και στο Black Friday Νοεμβρίου.
 3. ΕΞΑΙΡΕΣΗ
  Στα γυαλιά ηλίου και σε κάποια προϊόντα σε ειδικές προσφορές ή clearances που μπορεί να έχουν επισημανθεί ως ‘μη επιστρέψιμα’ δεν γίνονται αλλαγές και δεν ισχύουν τα ανωτέρω.


Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι: 

 • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
 • Να μην είναι λερωμένο, φθαρμένο ή ξηλωμένο.
 •  Να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. 
 • Να επιστραφούν όλες οι αποδείξεις και τα παραστατικά που το συνόδευαν.

Όλα τα είδη θα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

Φόρμα επιστροφής
  Μπορείτε, επίσης, να καλέσετε στο 27210 97732 και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας τηλεφωνικά.


  Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται συνήθως εντός 2 ημερών και όχι αργότερα από 15 ημέρες από την ημερομηνία που το metallofashion.com παρέλαβε τα επιστραφέντα προϊόντα.

  Εναλλακτικά μπορείτε να εκτυπώσετε την φόρμα επιστροφής, πατώντας εδώ!

  Που επιστρέφετε τα προϊόντα

  H έδρα της εταιρίας μας είναι:

  METALLOFASHION
  Φωτεινή Αφεντάκη
  Βαλαωρίτου 16 & Κανάρη
  Καλαμάτα 24100, Ελλάδα
  Τηλ.+30 27210 97732

  Επιστροφή ή αντικατάσταση ελλατωματικών προϊόντων

  Η εταιρία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δε θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. 

  Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε, εντός 7 ημερών από την παραλαβή, επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2721097732 ή στο e-mail sales@metallofashion.com, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, το νέο προϊόν θα σας σταλεί χωρίς οποιαδήποτε επιπρόσθετη επιβάρυνση. 

  Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε: για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ ένδυσης μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή/και την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή. 

  Χρειάζεστε βοήθεια?

  Για ερωτήσεις σχετικά με τις αλλαγές ή επιστροφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέωνο 27210 97732 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή να μας στείλετε μήνυμα εδώ.

  Logo metallo png

  10% OFF , especially for you!

  Hello Metallolover!
  Γράψου στα newsletter μας, κέρδισε 10% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα και μάθε τα νέα μας.

  Start typing to see products you are looking for.
  Shopping cart
  Sign in

  No account yet?

  Create an Account

  EnglishFrenchGermanGreek

  Cookies
  Χρησιμοποιούμε cookies δικά μας και τρίτων για λόγους ανάλυσης και για να σας δείχνουμε διαφημίσεις που σχετίζονται με τις προτιμήσεις σας με βάση τις συνήθειες περιήγησης και το προφίλ σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Πολιτική Απορρήτου.
  Accept More info